อ่านรายละเอียดที่เป็นทางการ

เรารู้สึกตื่นเต้นที่คุณกำลังคิดถึงการเป็นส่วนหนึ่งของชุมชน Hiwassee! เราอยู่ที่นี่เพื่อช่วยคุณทุกอย่างที่คุณต้องการ เรายินดีที่จะตอบคำถามใด ๆ ที่คุณอาจมีเกี่ยวกับวิทยาลัยนักวิชาการเพื่อความสามารถในการซื้อและอื่น ๆ อิทธิพลของ Hiwassee ไม่ จำกัด เฉพาะในพื้นที่ใกล้เคียง ศิษย์เก่า 10,000 คนมีส่วนร่วมในชุมชนใน 44 รัฐและ 28 ประเทศ บางส่วนของศิษย์เก่าที่ประสบความสำเร็จ Hiwassee รวมถึงนายกรัฐมนตรีของประเทศจอร์แดนเป็นประธานเกษียณของการดำเนินงาน BMW อเมริกัน, ศัลยแพทย์หัวใจเอมอรีและนักแสดงบรอดเวย์ ในเวลาเพียงไม่กี่ปีที่ผ่านมาเราหวังว่าจะสามารถใส่ชื่อของคุณในหมู่ศิษย์เก่าที่ประสบความสำเร็จได้ มหาวิทยาลัยของเราเติบโตขึ้นจากเพียง 7 เอเคอร์ไปจนถึงวิทยาเขตขนาดใหญ่ซึ่งประกอบไปด้วยอาคารสิบแปดแห่งที่ตั้งอยู่บนพื้นที่ 400 เอเคอร์ เรามีโปรแกรมการศึกษาแบบขนานและวิชาชีพที่หลากหลายแก่มหาวิทยาลัยซึ่งจะนำไปสู่รองศาสตรบัณฑิตสาขาวิทยาศาสตร์รองวิทยาศาสตร์ประยุกต์ปริญญาตรีและปริญญาตรีวิทยาศาสตร์ ในช่วงไม่กี่ปีที่ผ่านมา Hiwassee ได้รับการยกย่องจากความช่วยเหลือด้านการเงินนักวิชาการและนักกีฬาและได้รับการจัดอันดับให้เป็นหนึ่งในห้าวิทยาลัยเอกชนที่มีราคาไม่แพงมากที่สุดในเทนเนสซี Hiwassee อาจารย์นักเรียนและทีมนักกีฬายังได้รับการยอมรับจากโจเซฟระดับชาติและระดับนานาชาติอีกด้วย คุณสามารถเป็นหนึ่งในนักเรียนที่โดดเด่นและเป็นที่รู้จักในขณะที่นี่ที่ HIWASSEE COLLEGE ! ล้อมรอบด้วยเทือกเขา Appalachian Mountains อันงดงามคุณจะได้รับแรงบันดาลใจจาก HIWASSEE COLLEGE แรงบันดาลใจให้มากขึ้นเพื่อให้บรรลุความยิ่งใหญ่และเพื่อเติมเต็มความฝัน ที่ HIWASSEE COLLEGE คุณจะได้สัมผัสกับชีวิตจริงชุมชนที่แท้จริงและการผจญภัยไปทั่วทุกมุม ที่นี่คุณจะค้นพบวิทยาลัยที่ให้คุณค่ากับการศึกษาความเป็นเลิศความเป็นส่วนตัวความเชื่อและความสัมพันธ์

ชีวิตจริง.

HIWASSEE COLLEGE เป็นสถานที่เรียนรู้มาในห้องเรียน แต่ที่สำคัญกว่านั้นก็มาจากประสบการณ์ในโลกแห่งความเป็นจริง คุณอาจจะแปลกใจว่าน้อยคุณจะเห็นโต๊ะอยู่ตรงหน้าคุณ การเรียนรู้ทำได้มากกว่ามือ เป็นชีวิตจริง

ชุมชน.

เราเชื่อในชุมชนที่นี่ นี่คือสถานที่ที่คุณจะได้พบกับความสัมพันธ์ในชีวิตไม่เพียง แต่กับเพื่อนของคุณเท่านั้น แต่ยังเป็นอาจารย์ของคุณ นักเรียนและอาจารย์หลายคนของเรามีเป้าหมายความเชื่อและงานอดิเรกที่คล้ายกันสร้างมิตรภาพที่ไปไกลกว่าห้องเรียน

การผจญภัย

ทุกมุมที่คุณหันมาคุณจะพบกับการผจญภัย กรีฑาสิ่งที่คุณ? เรามีกีฬาเกือบทุกรูปแบบและมักมองหานักกีฬาใหม่ที่มีพรสวรรค์ เพิ่มเติมประเภท outdoorsy? ที่นี่คุณอาจพบว่าตัวเองล่องแก่งแม่น้ำแก่งต่างๆเดินป่าเส้นทางที่ท้าทายหรือเพียงแค่ถ่ายภาพในความงดงามของชนบทที่สวยงาม HIWASSEE COLLEGE เป็นวิทยาลัยที่มีมรดกทางวัฒนธรรมที่หลากหลายในด้านการศึกษาชุมชนที่แข็งแกร่งรากฐานแห่งศรัทธาและจิตวิญญาณแห่งการผจญภัย การเรียนรู้แตกต่างกันไปที่นี่ ก่อตั้งขึ้นบนพื้นฐานความเชื่อและความเป็นเลิศ

ข้อดีของการเข้าร่วม HIWASSEE COLLEGE - HIWASSEE COLLEGE ศิลปศาสตร์ขนาดเล็ก

HIWASSEE COLLEGE เป็นวิทยาลัยศิลปศาสตร์ขนาดเล็กที่เปิดโอกาสให้นักศึกษามีโอกาสในการพัฒนาทักษะการเป็นผู้นำให้เร็วที่สุดเท่าที่จะเป็นปีแรก นักเรียนมีโอกาสในการแสดงออกผ่านดนตรีโรงละครกีฬาการเขียนเชิงสร้างสรรค์สโมสรและองค์กรต่างๆในขณะเดียวกันก็ขยายระดับความเชื่อมั่นในสิ่งที่พวกเขาสามารถทำได้ นักเรียนจะมีโอกาสมากขึ้นในการติดต่อกับอาจารย์และที่ปรึกษาด้านการศึกษาซึ่งสามารถช่วยนักเรียนวางแผนการเรียนการสอนของพวกเขาผ่านทางวิชาการของพวกเขา นักเรียนมักเรียนในชั้นเรียนที่สอนโดยที่ปรึกษาทางด้านการศึกษาเพื่อให้นักเรียนมีโอกาสที่จะถามคำถามเกี่ยวกับเรื่องทางวิชาการ อาจารย์ HIWASSEE COLLEGE มีความรับผิดชอบโดยสิ้นเชิงในการประเมินความก้าวหน้าของนักเรียนในหลักสูตร เนื่องจาก Hiwassee ไม่ได้เสนอหลักสูตรระดับบัณฑิตศึกษาเช่นเดียวกับในวิทยาลัยที่มีขนาดใหญ่ผู้ช่วยสอนไม่ได้ใช้ในการสอนหรือให้คะแนนการบ้าน แต่อาจารย์ต้องใช้เวลาในการเตรียมวัสดุการเรียนรู้ที่น่าสนใจอ่านงานนักเรียนเสนอข้อคิดเห็นโดยละเอียดและให้ข้อเสนอแนะที่สร้างสรรค์แก่นักเรียน ขนาดของชั้นเรียนที่ จำกัด ทำให้อาจารย์สามารถกำหนดและประเมินผลงานเขียนและโครงการต่างๆได้มากขึ้นทำให้นักเรียนมีโอกาสที่จะพัฒนาทักษะการคิดและการสื่อสารที่สำคัญที่จำเป็นในการประสบความสำเร็จในโลกที่เปลี่ยนแปลงไปในปัจจุบัน ที่ Hiwassee การสอนเป็นจุดสนใจหลักของคณะ การเรียนรู้ของนักเรียนและความสำเร็จของนักเรียนเป็นสิ่งที่เราให้ความสำคัญมากที่สุด นักเรียนจะไม่ค่อยอยู่ในชั้นเรียนที่มีนักเรียนมากกว่า 25 คนส่วนใหญ่จะอยู่ในชั้นเรียนที่มีนักเรียนน้อยกว่า 20 คน สภาพแวดล้อมนี้มีโอกาสมากขึ้นที่จะมีส่วนร่วมในการอภิปรายและมีปฏิสัมพันธ์โดยตรงกับอาจารย์ แปดถึงห้าสิบเปอร์เซ็นต์ของชั้นเรียนทั้งหมดได้รับการสอนโดยอาจารย์ประจำ

กรีฑา

เราภูมิใจในกีฬาที่ HIWASSEE COLLEGE และนักเรียนส่วนใหญ่ของเรามีส่วนร่วมในทีมหรือกีฬาภายใน เรารับสมัครนักศึกษาจากทั่วทุกมุมเพื่อเป็นส่วนหนึ่งของกีฬาสำหรับบุรุษและสตรีรวมทั้งเบสบอลบาสเกตบอลกอล์ฟบอลซอฟท์บอลเทนนิสวอลเลย์บอลขี่ม้าตกปลาเบสบอลกีฬายิงปืนและปศุสัตว์ สำหรับนักกีฬาหลายคนปรารถนาที่จะเล่นกีฬาต่อไปหลังจากจบมัธยมศึกษาตอนปลาย HIWASSEE COLLEGE เป็นโอกาสที่ดีในการเข้าร่วมโปรแกรมกีฬาของเรา เรามอบทุนการศึกษามากมายแก่นักกีฬาที่มีพรสวรรค์ทั่วประเทศ มาเป็นส่วนหนึ่งของทีมงานของเราที่ HIWASSEE COLLEGE และ "Go Tigers!"

หลักสูตรที่สอนใน:
  • อังกฤษ

โรงเรียนนี่ยังได้เสนอ:

หลักสูตรอนุปริญญาตรี

HIWASSEE COLLEGE

A University Parallel Associate Degree Program contains the first two years of a typical four-year college or university program. Students enrolled in this program are th ... [+]

We are excited you are thinking about becoming part of the Hiwassee community! We are here to help you with anything and everything you need. We would love to answer any questions you may have about the College from academics to affordability and beyond.

Our campus has grown from a mere seven acres to a larger campus, comprised of eighteen buildings situated on 400 acres.

A University Parallel Associate Degree Program contains the first two years of a typical four-year college or university program. Students enrolled in this program are those who expect to transfer to another senior institution following their graduation from Hiwassee College. The Associate of Arts or Associate of Science degree is awarded. The faculty and staff of Hiwassee College work closely with our students and with neighboring colleges and universities to ensure smooth and accurate transfer of credits. The College maintains course-bycourse transfer equivalency tables with many four-year colleges and universities to ease transfer and to help the student and his/her adviser with academic program development. In consultation with advisers, students may design an individual program of study to suit their goals and interests in areas such as Business. The University Parallel Associate Degree Program offered by the College can be modified in order to better meet the needs of the student and to accommodate the requirements of the senior institution to which the student expects to transfer. However, in making any modifications in a curriculum, the student must be sure to complete all General Education... [-]

สหรัฐอเมริกา Madisonville
กันยายน 2019
อังกฤษ
เต็มเวลา
2 ปี
บริเวณมหาวิทยาลัย
อ่านเพิ่มเติมในภาษาอังกฤษ
HIWASSEE COLLEGE

A University Parallel Associate Degree Program contains the first two years of a typical four-year college or university program. Students enrolled in this program are th ... [+]

We are excited you are thinking about becoming part of the Hiwassee community! We are here to help you with anything and everything you need. We would love to answer any questions you may have about the College from academics to affordability and beyond. Our campus has grown from a mere seven acres to a larger campus, comprised of eighteen buildings situated on 400 acres. A University Parallel Associate Degree Program contains the first two years of a typical four-year college or university program. Students enrolled in this program are those who expect to transfer to another senior institution following their graduation from Hiwassee College. The Associate of Arts or Associate of Science degree is awarded. The faculty and staff of Hiwassee College work closely with our students and with neighbouring colleges and universities to ensure smooth and accurate transfer of credits. The College maintains course-bycourse transfer equivalency tables with many four-year colleges and universities to ease transfer and to help the student and his/her adviser with academic program development. In consultation with advisers, students may design an individual program of study to suit their goals and interests in areas such as Allied Health, Business, Education, Liberal Arts, Music, Science, and Pre-Professional. The University Parallel Associate Degree Program offered by the College can be modified in order to better meet the needs of the student and to accommodate the requirements of the senior institution to which the student expects to transfer. However, in making any modifications in a curriculum, the... [-]

สหรัฐอเมริกา Madisonville
กันยายน 2019
อังกฤษ
เต็มเวลา
2 ปี
บริเวณมหาวิทยาลัย
อ่านเพิ่มเติมในภาษาอังกฤษ
HIWASSEE COLLEGE

The Forestry Technology program is for students wishing to enter directly into the workforce upon receipt of the A.A.S. degree. The program is designed to help students a ... [+]

We are excited you are thinking about becoming part of the Hiwassee community! We are here to help you with anything and everything you need. We would love to answer any questions you may have about the College from academics to affordability and beyond.

Our campus has grown from a mere seven acres to a larger campus, comprised of eighteen buildings situated on 400 acres.

FORESTRY TECHNOLOGY (A.A.S.)

The Forestry Technology program is for students wishing to enter directly into the workforce upon receipt of the A.A.S. degree. The program is designed to help students acquire technical knowledge, understanding, and abilities in the principles and practices involved in the production and utilization of forests and the conservation of water resources. Graduates should be qualified to enter into positions as forest technicians with state and federal forestry agencies and private forest industries.... [-]

สหรัฐอเมริกา Madisonville
กันยายน 2019
อังกฤษ
เต็มเวลา
2 ปี
บริเวณมหาวิทยาลัย
อ่านเพิ่มเติมในภาษาอังกฤษ
HIWASSEE COLLEGE

A University Parallel Associate Degree Program contains the first two years of a typical four-year college or university program. Students enrolled in this program are th ... [+]

We are excited you are thinking about becoming part of the Hiwassee community! We are here to help you with anything and everything you need. We would love to answer any questions you may have about the College from academics to affordability and beyond.

Our campus has grown from a mere seven acres to a larger campus, comprised of eighteen buildings situated on 400 acres.

A University Parallel Associate Degree Program contains the first two years of a typical four-year college or university program. Students enrolled in this program are those who expect to transfer to another senior institution following their graduation from Hiwassee College. The Associate of Arts or Associate of Science degree is awarded. The faculty and staff of Hiwassee College work closely with our students and with neighbouring colleges and universities to ensure smooth and accurate transfer of credits. The College maintains course-bycourse transfer equivalency tables with many four-year colleges and universities to ease transfer and to help the student and his/her adviser with academic program development. In consultation with advisers, students may design an individual program of study to suit their goals and interests in areas such as Allied Health, Business, Education, Liberal Arts, Music, Science, and Pre-Professional. The University Parallel Associate Degree Program offered by the College can be modified in order to better meet the needs of the student and to accommodate the requirements of the senior institution to which the student expects to transfer. However, in making any modifications in a curriculum, the... [-]

สหรัฐอเมริกา Madisonville
กันยายน 2019
อังกฤษ
เต็มเวลา
2 ปี
บริเวณมหาวิทยาลัย
อ่านเพิ่มเติมในภาษาอังกฤษ

หลักสูตรอนุปริญญาตรีสาขาวิทยาศาสตร์ประยุกต์

HIWASSEE COLLEGE

The purpose of the Associate of Applied Science degree in Business Entrepreneurship is enabling you to gain the skills needed to succeed in the business world, while cont ... [+]

Have you ever dreamed of starting your own business or working for a thriving young organization? The purpose of the Associate of Applied Science degree in Business Entrepreneurship is enabling you to gain the skills needed to succeed in the business world, while continuing your own lifestyle. From frequent work demands to family responsibilities—the online program is designed to give you flexibility you need to obtain your college degree, no matter your current situation.

In the Business Entrepreneurship Program, you will gain:

A strong foundation of in management, marketing, business ethics, law, finance, policy, human resources, international business, as well as basic cou... [-]
สหรัฐอเมริกา Madisonville
กันยายน 2019
อังกฤษ
เต็มเวลา
2 ปี
ออนไลน์
อ่านเพิ่มเติมในภาษาอังกฤษ
HIWASSEE COLLEGE

The Associate of Applied Science in Criminal Justice (Homeland Security) program prepares students to become qualified professionals in the field of law enforcement, corr ... [+]

We are excited you are thinking about becoming part of the Hiwassee community! We are here to help you with anything and everything you need. We would love to answer any questions you may have about the College from academics to affordability and beyond. Our campus has grown from a mere seven acres to a larger campus, comprised of eighteen buildings situated on 400 acres. A University Parallel Associate Degree Program contains the first two years of a typical four-year college or university program. Students enrolled in this program are those who expect to transfer to another senior institution following their graduation from Hiwassee College. The Associate of Arts or Associate of Science degree is awarded. The faculty and staff of Hiwassee College work closely with our students and with neighboring colleges and universities to ensure smooth and accurate transfer of credits. The College maintains course-bycourse transfer equivalency tables with many four-year colleges and universities to ease transfer and to help the student and his/her adviser with academic program development. In consultation with advisers, students may design an individual program of study to suit their goals and interests in areas such as Allied Health, Business, Education, Liberal Arts, Music, Science, and Pre-Professional. The University Parallel Associate Degree Program offered by the College can be modified in order to better meet the needs of the student and to accommodate the requirements of the senior institution to which the student expects to transfer. However, in making any modifications in a curriculum, the... [-]

สหรัฐอเมริกา Madisonville
กันยายน 2019
อังกฤษ
เต็มเวลา
2 ปี
ออนไลน์
อ่านเพิ่มเติมในภาษาอังกฤษ

Hiwassee College TV Spot

Hiwassee College Regional Adventure